Doe mee met de fruitbomenactie!

Op 27 november start een nieuwe fruitbomenactie. Tijdens deze actie kunt u kiezen uit diverse soorten appel- en perenbomen. Het zijn laagstam / halfstam bomen variërend van 1,5 tot 3 meter hoog. Allemaal wat oudere fruitbomen uit onze kwekerij in Molenschot die al vrucht dragen.

gemeenten

Voor wie?
Deze actie is een initiatief van de gemeenten Gilze en Rijen, Alphen-Chaam en Baarle-Nassau, in samenwerking met De Fruitboogerd. Alleen inwoners van deze gemeenten kunnen meedoen aan deze actie.

Hoe werkt het?
Meedoen is heel eenvoudig: je bestelt gewoon je fruitbomen via deze link. De bijdrage van de gemeente is in de prijs verwerkt. Je betaalt dus geen 40, maar slechts 20 euro per fruitboom! Nadat je je bestelling hebt gedaan ontvang je een e-mail met daarin een factuur. Deze neem je mee als je de bestelling ophaalt. Betalen kan contant of met je bank-app (pinnen is niet mogelijk). Na betaling krijg je je bestelling mee naar huis.
Let op: om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen, mag elke deelnemer maximaal drie fruitbomen bestellen.


Afhaaldagen
Je kunt je bestelling ophalen bij De Fruitboogerd, ter hoogte van de Raakeindsekerkweg 64 in Molenschot (dit is dus níet het adres waar De Fruitboogerd zelf is gevestigd). Afhaalmomenten zijn:

Datum

Tijdstip

Woensdag 13 december

13:00 - 16:00 uur

Vrijdag 15 december

13:00 - 16:00 uur

Zaterdag 16 december

10:00 - 16:00 uur

Denk er bij het afhalen aan dat er flinke fruitbomen bij kunnen zitten. Neem dus eventueel een aanhanger mee om je bomen gemakkelijk te vervoeren.